Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» cum il descarc...
Mier Oct 05, 2011 2:36 pm Scris de amorfis

» cum dowladez imperial mtn2
Dum Apr 10, 2011 5:32 am Scris de aimen99

» MT2LIGHT SV DEDICAT 20/24
Lun Ian 10, 2011 8:14 pm Scris de mirabela004

» TerminatorMt2 Redeschis
Joi Aug 12, 2010 1:03 am Scris de alumarcu112

» HeartMT2
Vin Aug 06, 2010 2:48 pm Scris de brownluke37

» SI-O MURIT DUMITRU :)))
Vin Aug 06, 2010 2:07 pm Scris de brownluke37

» PARODIE COUNTER STRIKE
Vin Aug 06, 2010 2:05 pm Scris de brownluke37

» Cearta
Vin Aug 06, 2010 1:11 pm Scris de brownluke37

» Fazan
Vin Aug 06, 2010 1:08 pm Scris de brownluke37

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Trucuri Windows XP

In jos

Trucuri Windows XP

Mesaj  george98 la data de Sam Iul 31, 2010 1:48 pm

1. Total Uptime
Du-te la Command Prompt şi tastaţi systeminfo Computerul va produce o mulţime de informaţii utile, inclusiv uptime. Dacă doriţi să păstraţi aceste, de tip systeminfo> info.txt. Acest lucru creează un fişier denumit info.txt poti sa te uiti la laterwith Notepad.

2. Şterge fişierele imediat:
Puteţi şterge fişierele imediat, fără a le muta la Recycle Bin primul. Deschide Alerga şi tipul gpedit.msc apoi selectaţi Configurare utilizator> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer şi de a găsi Nu mutaţi fişierele şterse în Coşul de reciclare setarea. Setaţi-o. Poking în jur willreveal gpedit o interfaţă foarte multe şi opţiuni ale sistemului, dar avea grijă - somemay opri computerul se comportă aşa cum doriţi.

3. Blocare XP:
Puteţi bloca staţia de lucru al tău XP cu două clicuri de mouse. Creaţi o nouă comandă rapidă pe desktop şi introduceţi rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation în domeniul locaţie. Dă un nume de comenzi rapide doriţi. Asta e - doar dublu clic pe itand computer va fi blocat. Şi dacă asta nu e destul de uşor, tasta Windows + L va face acelaşi lucru.

4. Scoateţi System Software:
XP ascunde unele software-ul de sistem ar putea să doriţi să eliminaţi, cum ar fi WindowsMessenger, dar puteţi face spectacol totul. Folosind Notepad, editaţi fişierul text / Ferestre / Inf / sysoc.inf, Caută cuvântul ascunde şi scoateţi-l. Puteţi merge apoi la Adăugare sau eliminare programe în Panoul de control, selectaţi Add / Remove Windows Components şi nu va fi software-ul şi puteţi dezinstala acum.

5. Interesant noi comenzi:
Pentru cei calificaţi în arta de a fişiere batch DOS, Windows XP are un număr de comenzi noi si interesante. Acestea includ eventcreate şi eventtriggers pentru crearea si urmarirea evenimentelor de sistem, typeperf formonitoring performanţa diferitelor subsisteme, şi schtasks forhandling sarcinile programate. Ca de obicei, tastaţi numele comenzii, urmat de va da o listă de opţiuni.

6. IP versiunea 6 Sprijin:
XP are o versiune IP 6 suport - următoarea generaţie de IP. Din păcate, acest lucru este mai mult decat ISP-ul dvs. are, astfel încât să puteţi experimenta doar cu prezenta pe LAN. Tip IPv6 a instala în A alerga şi apoi IPv6 la linia de comandă pentru a afla mai multe.

7. Rezilierea sarcina:
Puteţi, în ultima scăpa de sarcini pe computerul de la linia de comandă prin utilizarea taskkill / PID şi numărul de sarcini, sau doar tskill şi procesul de număr. Află că de tastare tasklist.txt, Care va spune, de asemenea, o mulţime de lucruri despre ce se întâmplă în sistem.

8. ZIP fişierelor ca Foldere:
XP va trata ca fişiere Zip dosare, ceea ce este frumos, dacă ai o maşină rapidă. Pe maşinile mai lent, puteţi face XP lăsa zip dosar aloneby tastarea regsvr32 / u zipfldr.dll la linia de comandă. Dacă vă răzgândiţi mai târziu, puteţi schimba lucrurile înapoi prin tastarea regsvr32zipfldr.dll

9. XP are ClearType:
XP are ClearType - Microsoft anti-aliasing font Display Technology, dar nu l-au activat în mod implicit. Este bine merită încercat, mai ales daca ai fost acolo pentru DOS şi tuturor celor care de ani de holbezi ecran ATA v-am dat ochii unui liliac astigmatic. Pentru a activa ClearType, faceţi clic dreapta pe desktop, selectaţi Proprietăţi > Aspect> Efecte> ClearType selectaţi din al doilea meniu drop-down şi pentru a permite selecţie. Asteptati-va cele mai bune rezultate pe afişajele laptop. Dacă doriţi să utilizaţi ClearType pe ecranul de login Bine ati venit, de asemenea, stabilit intrarea de registry HKEY_USERS / .DEFAULT / Control Panel / Desktop / FontSmoothingType la 2.

10. Asistenţă la distanţă:
Puteţi utiliza Remote Assistance pentru a ajuta un prieten care, folosind networkaddress traducere (NAT) pe o reţea de domiciliu, dar nu în mod automat. Ia PAL dvs. pentru a e-mail o invitaţie Asistenţă la distanţă şi să editaţi fişiere. Sub RCTICKET atribut va fi un NAT adresa IP, ca 192.168.1.10. Înlocuiţi acest lucru cu prietenul tau, adresa IP reală - ele pot afla acest lucru de gând să WhatIsMyIP.com - 208.97.139.12 - şi de a lua pe ei să vă asiguraţi că le-am luat port 3389 deschis pe firewall lor şi transmise la calculator rătăcitor.

11. Utilizator Task Management:
Puteţi rula un program ca un alt utilizator, fără să închideţi sesiunea şi backin din nou. faceţi clic dreapta pe pictograma, selectaţi Executare ca şi introduceţi numele de utilizator şi parola doriţi să utilizaţi. Acest lucru se aplică doar pentru care se execută. Trickis deosebit de utilă dacă trebuie să aveţi permisiuni administrative pentru a instala un program, care necesită multe. Reţineţi că puteţi avea somefun prin rularea de programe mai multe ori pe acelaşi sistem ca utilizatorii de diferite, dar acest lucru poate avea efecte neprevăzute.

12. Notificări Dezactivează Implicit:
Windows XP poate fi foarte insistent despre tine de verificare pentru actualizări auto, înregistrând un paşaport, folosind Windows Messenger şi aşa mai departe. După un timp, sâcâială merge departe, dar daca simti ca ar putea merge nebun înainte de acest punct, rulaţi regedit, Mergeţi la HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Avansat şi a crea un DWORD Valoarea numit EnableBalloonTips cu o valoare de 0.

13. Mai repede de pornire:
Puteţi începe până fără a fi nevoie să introduceţi un nume de utilizator sau password.Select Executare din meniul Start şi tipul contract userpasswords2, Care se va deschide conturi de utilizator de aplicare. Pe fila Utilizatori, debifaţi caseta de utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator şi parola pentru a utiliza acest computer, şi faceţi clic pe OK. Un automat Log on în caseta de dialog willappear; introduceţi numele de utilizator şi parola pentru contul pe care doriţi touse.

14. Internet Temp Ştergere fişiere automat:
Internet Explorer 6 va şterge automat fişierele temporare, dar numai dacă îl spun eu. Porniţi browserul, selectaţi Instrumente > Opţiuni Internet > Avansat, Du-te la zona de securitate şi bifaţi caseta pentru a goli folderul Temporary Internet Files atunci când browser-ul este închis.

15. Reţeaua de activitate lumină:
XP vine cu un drum liber activitatea Reţelei de lumină, doar în cazul în care nu puteţi vedea LED-uri de sclipire pe cartela de reţea. Click dreapta pe Locurile mele din reţea pe desktop, apoi selectaţi Proprietăţi. Clic dreapta pe descriere pentru LAN sau conexiune dial-up, selectaţi Proprietăţi, Apoi atunci a verifica Afişaţi pictograma în zona de notificare atunci când este conectată cutie. Veţi vedea acum o reţea icon mici privind dreptul de al tău task bar care glimmers frumos în traficul din reţea.

16. Speed-Up meniul Start:
Start Menu poate fi îndelete atunci când decide să apară, dar puteţi accelera lucrurile de-a lungul prin schimbarea intrarea registry HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Desktop / MenuShowDelay de la implicit la 400 la ceva un pic snappier. Ca 0.

17. Redenumire Serie Dosar:
Aveţi posibilitatea să redenumiţi încărcături de fişiere puţin o dată în Windows Explorer. aset Evidenţiaţi de fişiere într-o fereastră, apoi faceţi clic dreapta pe unul şi redenumiţi-o. alte fişiere Allthe va fi redenumit acest nume, cu numere individuale în paranteze pentru a le deosebi. De asemenea, într-un folder puteţi aranja iconiţe în grupuri de alphabetised Vezi, Aranjare Icon Până la ... Arată în grupuri.

18. Arte coperta albumului:
Windows Media Player va afişa coperta de album, deoarece playsthe melodii - daca au o imagine de pe Internet atunci când aţi copiat piesele de pe CD. În cazul în care nu, sau dacă aveţi o mulţime de fişiere de pre-WMPmusic, puteţi pune propria copie a artei acoperă în acelaşi director ca piese. Doar o numesc folder.jpg şi Windows MediaPlayer va ridica şi display it.

19. Handy taste de comenzi rapide:
Pauză Windows + cheie / Break aduce până la caseta de dialog Proprietăţi; Tasta Windows + D aduce în spaţiul de lucru; Tasta Windows + Tab se misca prin butoanele barei de activităţi.

20. Windows File Protection:
Windows XP secret ştie că utilizatorul mediu are nici o idee despre ceea ce fac. Prin urmare, nu te lasa sa faci lucrurile cu adevarat prost ca ştergerea directorul Windows (cel puţin nu fără severalhours cheltuieli convingătoare că este într-adevăr doriţi să faceţi acest lucru).
george98
george98
Moderator
Moderator

Mesaje : 20
Puncte : 44
Reputatie : 0
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 20
Localizare : Comarnic

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Trucuri Windows XP

Mesaj  CristiWoW la data de Sam Iul 31, 2010 1:55 pm

Bv man Wink
CristiWoW
CristiWoW
Admin
Admin

Mesaje : 118
Puncte : 213
Reputatie : 15
Data de inscriere : 29/07/2010
Varsta : 21
Localizare : Pe scaun in fata la calculator

Vezi profilul utilizatorului http://m3etin4ever.forumz.ro

Sus In jos

Re: Trucuri Windows XP

Mesaj  alex911 la data de Dum Aug 01, 2010 3:27 am

bravo..mai pune
alex911
alex911
Admin
Admin

Mesaje : 113
Puncte : 159
Reputatie : 7
Data de inscriere : 30/07/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Trucuri Windows XP

Mesaj  Spike la data de Dum Aug 01, 2010 4:37 am

trucuri bune;)
Spike
Spike
Super Moderator
Super Moderator

Mesaje : 48
Puncte : 74
Reputatie : 1
Data de inscriere : 31/07/2010
Localizare : Braila Ro UE Terra

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Trucuri Windows XP

Mesaj  brownluke37 la data de Mier Aug 04, 2010 6:32 pm

FOARTE BUNE;)!
brownluke37
brownluke37

Mesaje : 45
Puncte : 70
Reputatie : 0
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 24
Localizare : PE gOoGle earth SAU pe GLoBUl pAManTESK

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Trucuri Windows XP

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum